A hét ingatlana

2023.04.02. 07:01

Iskolarajongó? Most 149,9 millióért vehet egyet Szentesen!

delmagyar.hu

Szentesen eladó iskola épületre bukkantunk. Legalábbis ez volt az utolsó funkciója a helyi ingatlanpiac kínálatában talált ritkaságnak. Kíváncsiak vagyunk, mivé alakul végül a 835 nm-es épület… Ön mit tippel?

„Eladó Csongrád-Csanád megyében, Szentesen, a Felsőpárton egy 5918 nm területen elfekvő, téglafalazatú épületekből álló ingatlan, mely néhány évvel ezelőtt még általános iskolaként működött. A felújítandó, de a továbbiakban számtalan módon hasznosítható épületegyüttes fő épülete maga a 835 nm-es 1 emeletes iskolaépület 85 nm pincével. 

A 196 nm-es B épületben kapott helyet a konyha, ebédlő, 3 tanterem, műhely és mosdók. A 199 nm-es C épületben, a kazánházban elhelyezett gázkazán gondoskodott az ingatlan fűtéséről. A melegvizet a minden épületben megtalálható villanybojlerek szolgáltatták. A D épület egy 76 nm-es szolgálati lakás, alatta pincével. A 366 nm-es tornaterem épületben és egy 144 nm-es tornaterem sátorban folyt a tornaoktatás. A terület nem beépített része, a volt iskolaudvar részben betonozott, részben fás-bokros vagy füvesített. 

Az ingatlan kiválóan alkalmas bármilyen vállalkozás, köztük szálláshely, üdülő, táborok működtetésére, közösségi tevékenység végzésére, telephely, üzemek, munkásszállás kialakítására, oktatás, idősellátás megvalósítására. [...]”

További csodás, helyi otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!