Ingatlanajánló

2024.06.09. 07:00

Vegyen házat egy nagyvárosi garázs áráért – Fotók

A mindszenti ingatlant nem csak pecásoknak ajánljuk, hanem mindazoknak, akik nosztalgiával gondolnak a nagyinál töltötte nyarakra és visszahoznák egy kicsit ezt az időszakot. A klasszikus alföldi mestergerendás parasztház ráadásul két generációnak is alkalmas. Van pince, hambár, ólak és természetesen rengeteg gyümölcsfa és mindez, minössze 15 millió forintért az Öné lehet.

Delmagyar.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

„Ha nosztalgiával gondol gyerekkorára, amikor a Nagyinál töltötte a nyarakat, és minden gyümölcsnek íze volt … és keresi, a lehetőséget hogyan hozhatná ezt vissza…. akkor Önnek ajánlom ezt az ingatlant.

Ez a kétgenerációs ház egy természet közeli kisvárosban Mindszenten található.

Mindszent a Tisza bal partján fekszik,a Kurca torkolatánál Szentes és Hódmezővásárhely között félúton, csodálatos környezetben.

Az épület jó helyen a központban helyezkedik el, családi házas környezetben.

Homlokzata, utcafrontja, kerítése rendezett.

A telek 708 négyzetméteres, rajta egy klasszikus alföldi mestergerendás vegyes építésű parasztház, udvari garázzsal.
Az épületen felújítások már történtek, az elektromos hálózat újrahúzott, a nyílászárók részben cseréltek, de belsőépítészetileg még szükséges anyagi ráfordítás.(burkolatok, konyha stb…).

A tetőszerkezete rendben, gerendái, cseréplécei épek.
Az élettér, két külön bejáratú részre oszlik,a nagyobbik kettőszobás étkezőkonyhás, a kisebbik „ szoba-konyha”rész tökéletes lehet, kamaszbirodalomnak, nagyszülőknek, vendégrésznek, de akár vállalkozást is lehet működtetni.

A kertrészben minden falusi életérzéshez szükséges elem megtalálható, ólak, pince, hambár, garázs,
és természetesen termő gyümölcsfák.

Mindez az Öné lehet egy nagyvárosi garázs áráért… ne habozzon, tekintse meg a fotókat, az alaprajzot, majd hívjon a megtekintéséhez.”

További otthonok az  ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!