Délmagyar logó

2019. 07. 18. csütörtök - Frigyes 15°C | 25°C Még több cikk.

Állatok

JEGYZET - "Miféle elégtételt, örömöt, netán kéjt érzett, amikor szegény állatot eltalálta?"
Elképzelni nem tudom, milyen lelke lehet azoknak, akik kutyákat, macskákat bántanak. A napokban írtam Picúrról, a vásárhelyi fekete cicáról. Közelről lőtte ki valaki a szemét egy légpuskával. Szegény kis állatnak örök életére a fejében marad a lövedék, mert nem biztos, hogy túlélte volna azt a műtétet, amellyel kiveszik. Épp elég volt neki az, hogy kiműtötték a szemét. Nem értem, hogy aki nem szereti a macskát, miért nem dobbant egy nagyot a lábával, vagy kiáltja azt, hogy „Sicc!". Így is könnyen eléri, hogy továbbálljon, ha nem látja szívesen a portáján.

Ugyan miféle elégtételt, örömöt, netán kéjt érzett, amikor szegény állatot eltalálta? Legközelebb mondjuk egy kétévesre támad, mert esetleg utálja a kicsiket is?

A piros kabátos férfit (?) sem értem, aki Szegeden, a kutyafuttatóban nőt pofozott meg, kutyába rúgott. 

Csak úgy...

A hölgy feljelentést tett a rendőrségen. A piros kabátos, sovány, kék táskás, 30–40 éves támadó pár nappal később egy kismamára támadt, megint csak a kutyafuttatóban. A hölgy sikított, egy arra futó férfi mentette meg attól, hogy úgy járjon, mint a másik hölgy. A férfitől persze félt, csak nőkkel szemben volt „bátor" az illető...

Remélem, a rendőrök hamarosan elkapják. Ha mentális problémái vannak, akkor kezeljék! Ha csak simán gonosz, akkor pedig büntessék meg úgy, hogy többet eszébe ne jusson egy nőre vagy egy kutyára támadni!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mákom van

"A konklúzió az lett: süssünk inkább otthon." Tovább olvasom