Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 1°C Még több cikk.

Íme, a Baba

"Én már tudok valamit. Kincset szerez az, aki hozzájut a december első felében lapunkban megjelenő babamagazinhoz. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy elsőként láthattam az első, betördelt oldalakat – nevettem, gyönyörködtem, válogattam, irigykedtem. Jó lenne egyiket is, másikat is hazavinni..."
Én már tudok valamit. Kincset szerez az, aki hozzájut a december első felében lapunkban megjelenő babamagazinhoz. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy elsőként láthattam az első, betördelt oldalakat – nevettem, gyönyörködtem, válogattam, irigykedtem. Jó lenne egyiket is, másikat is hazavinni...

A nagy-nagy izgalommal várt babaszépségversenyünk első felvonását, a fotózást tegnap Kisteleken befejeztük, s egyben megkezdtük a képek egységes kidolgozását, s oldalba szerkesztését. Ahogy az érdeklődés, a fotózással járó élmény és a születőben lévő látvány is minden képzeletünket felülmúlja. Ami kezdődött azzal, hogy a fotózás első napján bedugult Szegeden az ifjúsági ház. Ha demográfus lennék, biztosan összecsaptam volna a kezem, tekintetem az égre emelem, s felkiáltok: csoda történt Szegeden. Az egyik oldalon kétségkívül felemelő, a másik oldalon kritikus órákban míg az anyák babáztak, lehet, hogy a babák meg anyáztak, mi pedig tüzet oltottunk, dupláztuk, majd tripláztuk a fotóállások számát, s pótfényképezési órákat, napokat hirdettünk.

Mentségünkre szolgáljon, mi sem rendeztünk még soha babaszépségversenyt, tömegeset meg pláne nem. A második naptól már mindenütt nyugodtan zajlott a fényképezkedés.

A tegnapi utolsó fotózási nap előtt már 1400-nál is több babánk volt, így biztosan 64 oldalas színes, A/4-es formátumú babaalbummal jelentkezünk december első felében, benne a szavazócédulával. Az élet már csak ilyen, versenyzünk is egy kicsit. Hiszen az év babáját keressük!

Jómagam máris ezt teszem, a készülő kiadvány első néhány oldalának levonatait forgatom a kezemben – az már biztos, Forrai Roland Csaba a nagy huncutok egyike, Véber Noelt grimaszban nehéz lesz megverni, Papp Kíra már babaszerkóban is sztárként viselkedik, Garamvölgyi Lili meg maga a megtestesült nyugalom... S ez még csak a kezdet. Bármelyik fotó alá elég lenne csak annyit írni: íme, a Baba. Vagy: íme, az Ember.

Babaszépségversenyünk beleszalad az adventbe, nem véletlenül, hiszen karácsonyi ajándéknak is szánjuk a család, a szeretet ünnepére.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Majd akkor...

"Szeretném, ha most se várna tőlem senki olyan hivatalos méltatást, amilyen ezeken a hasábokon… Tovább olvasom