Délmagyar logó

2019. 03. 22. péntek - Beáta, Izolda 1°C | 17°C Még több cikk.

Kérünk valamit

JEGYZET - "Hazánkban mindenki vérében négylevelű lóhere folyik, ha ez Önből hiányzik, mi segíteni szeretnénk."
Akkora esély van arra, hogy valaki megnyerje az ötöst, mint hogy most, ebben a pillanatban ebbe az írásba belecsapjon villám.

Kedves olvasó, ha már lángol a kezében a papír, akkor Ön a szerencse gyermeke, azonnal menjen lottózni! Most igazán megéri, közel hárommilliárd a tét. Ma ráadásul péntek 13 van, sokszorozódtak az esélyei, ha két szelvényt tölt ki, tovább nőnek a reményei.

Igaz, hogy Ön vélhetően magyar, tehát effajta szerencsére nem nagyon van szüksége, jutott már abból elég. Kezdjük azzal, ami biztos. Önnek csökkent a rezsije. Ha Ön tanár, akkor épp most nőtt a fizetése legalább 10 ezer forinttal, így nem fontos már ez a hárommilliárd. Ha az egészségügyben dolgozik, akkor visszamenőleg megkapta a kirívóan magas emelt bért, a gyereknek már rég megvette az új cipőt. Ha nyugdíjas, valamit majd kapni fog. Vagy fagyasztott krumplilevest, vagy köszönőlevelet az elmúlt évekért, de valamit biztos. Ha munkanélküli, akkor Ön, kedves olvasó, ne haragudjon, de hazudik. Ma Magyarországon mindenki dolgozik, nem úgy, mint a hazug Nyugaton.

Természetesen minket nem zavar, ha játszik, ez az Ön dolga. Reméljük, Önt sem zavarja, ha elkérjük a nevét és a címét, mielőtt ikszel. Nincs más oka, csak annyi, hogy valamivel vélhetően nem elégedett, ezen szeretnénk segíteni. Hazánkban mindenki vérében négylevelű lóhere folyik, ha ez Önből hiányzik, mi segíteni szeretnénk. Ráadásul ha nyer, mi biztosan együtt örülünk majd Önnel.

Cserébe ne okozzon csalódást. Ezért a sok jóért, elvtárs, egyszer majd kérni fogunk magától valamit.

Olvasóink írták

 • 5. Pandora 2013. szeptember 14. 08:49
  „mindenki tudja, a lottó a bolondok adója.

  bár a cikk stílusa hagy némi kívánnivalót maga után..
  értem én, hogy leelvtársoznak, csak nem szeretem! :)”
 • 4. v.imre 2013. szeptember 14. 08:02
  „Jó az ilyen tartalmú jegyzet. Szükséges! Kell! A szóba hozott értelmiségi réteg azon része is undorral fordul el az MSZP-től, aki eddig ingadozott volna.
  Hajrá, Délmagyarország tisztelt Jegyzetírója!”
 • 3. csonakos 2013. szeptember 13. 11:15
  „Nagyon tetszik a jegyzet! Akinek nem inge az ne vegye magára! Egyébként hosszú sorok állnak a lottózók előtt már napok óta! Kivéve azt aki nem elvtárs! Aki megnyeri az önként befizeti valamelik alapba amit Orbánék még a hátralévő kis időben manyuposítani tudnak! Lehet, mégsem így lesz és nem is itthoni bankba utaltatja a nyertes ezt a nagy összeget! Lelke rajta! Pedig itt minden sikeres, minden nagyon szép, minden nagyon jó,mindennel megyvagyok elégedve! - vagy ezt már valaki mondta előttem? Lehet!:D”
 • 2. theseus 2013. szeptember 13. 09:57
  „Értem én, hogy jópofa akar lenni a szerző, meg hogy ironizál, szerepet játszik, stb.
  Mint olvasó, mégsem tudok felhőtlenül örülni, ha leelvtársoznak a lap újságírói, még ha viccből is.
  Arra emlékeztet, amikor az újság még az MSZMP Szeged Városi Bizottságának a pártlapja volt. Akkor dívott ez a megszólítás, de én nem vágyom vissza abba a korba, még viccből sem.”
 • 1. _csutak_ 2013. szeptember 13. 09:52
  „Már kért ez a kormány eleget!
  Amit meg nem kért azt egyszerűen elvette :(”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sofőrkor

"Ösztönözni kell az időseket, hogy fejezzék be a vezetést, maguktól ugyanis sosem ismernék el, hogy már nem alkalmasak erre." Tovább olvasom