Délmagyar logó

2019. 03. 21. csütörtök - Benedek 0°C | 13°C Még több cikk.

Megélhetési plasztika

"Ezért javaslom, legjobb, ha lemondunk a folytonos döbbentségről, rácsodálkozásról, elképedésről, rosszallásról, és tudomásul vesszük a világot olyannak, amilyen. Megélhetési plasztikázott."
Egy internetes fórumon a mellnagyobbításra váró Molnár Anikóról kommenteznek. Tudják, a valóságshow Anikójáról, aki utóbb Nagy Ő lett, meg még sok minden. Most éppen táncosnőnek vallja magát, s mint ilyennek, mondja, szüksége van nagyobb, illetve javított mellekre.

Kap a fórumozóktól hideget-meleget, de ez itt nagyon is finom fogalmazás – a neten nem szokás válogatni a szavakat. Néha azért ráhibáznak. „Megélhetési plasztikáztatás" – bányássza ki Anikó magyarázkodásából a szóleleményt a „pöttyöslabda" nevű netszövegelő.

A legtöbb, neten szörföző nyilván jót rötyög, amikor olvassa – szerintem: telitalálat. Emlékeznek a megélhetési politikusokra? Kezdetben ez szitokszónak (-összetételnek) számított, aztán az élet gyorsan megmutatta, nincs abban semmi rossz, ha valaki hivatásos politikus. Azaz abból él, hogy politikus. Ez is egy szakma. Ha profi módon gyakorolják, esetleg működőképes lehet az ország.

Mármost egy táncosnő – méghozzá erotikus – két számmal nagyobb mellbőrben nem bír profi lenni. Nem bír megélni. Naná, hogy megélhetési plasztikáztat! És így tesz minden férfi és nő, aki plasztikáztat – higgyenek nekem! Mindenkinek megvan a maga nyomós oka: miért megy kés alá. A szépségkultuszos, a szeretetre vágyó, az önimádó, a kíváncsi, a kövér és a sovány, a dúskeblű és a minimálmellű, az elefántfülű, a Cyrano-orrú meg a turcsi. A párja igényét szolgáló, a maga hóbortját kielégítő, a hétköznapi ápoltságérzetre vágyó és az extrémhívő.

Mivel valahova mindenki besorolható, hamar eljő az idő, amikor a testalakító műtét épp olyasmi lesz, mint a körömvágás meg a szőrtelenítés.

Tiszta Amerika! Vagy egyszerűen: így megyen a világ. Amit az ember egyszer fölfedez, arról nem mond le, amit kipróbálhat, azt kipróbálja, amit használhat, azt használja. Ha másért nem: csak! Még Szegeden is, mely hely több szempontból nem számít a világ közepének, egyre többen és egyre több testhelyen – plasztikok.

Ezért javaslom, legjobb, ha lemondunk a folytonos döbbentségről, rácsodálkozásról, elképedésről, rosszallásról, és tudomásul vesszük a világot olyannak, amilyen. Megélhetési plasztikázott.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Álmok és a valóság

"A közlekedésfejlesztési programban 2013-ig közel 40 milliárd forint jut a logisztikai központok… Tovább olvasom