Délmagyar logó

2019. 03. 25. hétfő - Irén, Irisz 6°C | 16°C Még több cikk.

Nina

JEGYZET - ˝Alhattok nálam...˝
Ismerősömtől azt kérdezte a napokban valaki Szentesen, hogy mer visszamenni Szegedre, ahol a menekültek elkapdossák és megerőszakolják a nőket. Egy akaratlanul meghallott beszélgetésben meg azt bizonygatta valaki, hogy már „hullaszag van a töltés közelében", mert ott szülnek a menekültek, és babáikat mindjárt el is ássák az iszapban; többen tudni vélik, fegyver is van náluk. Egy hét eleji fórumon száj- és körömfájásról, sertéspestisről, máshol eboláról, AIDS-ről beszéltek; egy hét tanácskozáson az egyik polgármester szerint tüzet is okoztak már a menekültek (blama, hogy a jelenlévő katasztrófavédelem főnöke pontosított, a szóban forgó tüzet nem a migránsok, hanem egy meghibásodott elektromos vezeték okozta). Megfújták a harci kürtöket a szélsőjobb szabadcsapatai is, kedden Szegeden, a nagyállomásnál, csütörtökön és pénteken Pesten, a Keletinél ijesztgették az amúgy is rémült menekülteket. A szélsőjobbos összetartáson az egyik szónok „afrikai csürhének" nevezte a migránsokat, a másik „liberális takonyszervezeteknek" a menekültek segítőit. Büszke lehet rájuk a menekültellenes hecckampányt elindító magyar kormány, velük biztosan sikerül szögesdrót-nagyhatalommá tenni Magyarországot.
Tartok tőle, előbb-utóbb baj lesz – így vagy úgy.

Még mielőtt nagyon kedvét szegné az ember magunktól, gondoljunk arra a 23 éves budapesti nőre, Ninára, aki kedd éjszaka vagy 30 afgán menekültet fogadott be 3. emeleti lakásába – a történetet a Népszabadság írta meg szombati számában. Az egész este a Nyugatinál kezdődött, ahol más segítőkkel együtt ő is vízzel kínálta a szomjazókat, aztán átkísérte őket a Délibe, hiszen a győri befogadóállomásra igyekeztek. Csakhogy már nem volt megfelelő járat Győrbe – mi legyen hát? Döntött:
„Alhattok nálam..." Van ez olyan szép mondat, mint az angyali üdvözlet a Bibliában. Aztán Nina átvezette csapatát az éjszakai városon, s csendben, hogy a lakók fel ne ébredjenek, fellopóztak a 3. emeleti lakásba, ahol már párja várta őket.

És én most nagyon büszke vagyok Ninára!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Terhes

˝Azt érzékeljük, nem működik a rendszer.˝ Tovább olvasom