Kecskemét és környéke

2010.10.20. 11:28

A sarka és a csuklója tört el a lezuhant munkásnak

Kecskemét - Kedden hazaengedték a kórházból azt a munkást, aki még pénteken sérült meg a Mercedes gyár kecskeméti építkezésén – értesült a delmagyar.hu. <br>

Ferentzi Miklós

A balesettel kapcsolatban szerda reggel sikerült megszólaltatnunk a megsérült férfit foglalkoztató cég egyik illetékesét, aki kérte, hogy nevét ne közöljük. Elmondása szerint a baleset jegyzőkönyve alapján a munkás pontosan 4 méter magasból zuhant le, és az esés következtében a sarka, illetve a csuklója törött el. Korábban sem a rendőrség, sem pedig a Bács-Kiskun Megyei Kórház nem tudott érdeklődésünkre információt adni sem magáról a balesetről, sem a férfi sérülésének fokáról. A mentőszolgálat viszont még pénteken megerősítette, hogy 10 óra után egy magasból zuhant férfit szállítottak a kórházba az építkezési területről.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya szerda reggel érdeklődésünkre megerősítette, hogy náluk a mai napig nem jelentették a balesetet, de ebben nincs rendkívüli, hiszen munkahelyi sérülésnél általában akkor szoktak a rendőrséghez fordulni, ha az eset feljelentéssel párosul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!