Kecskemét és környéke

2010.10.27. 23:14

Csütörtökön a Pick-Szegeddel meccsel a KSE

Szerdán a Temesvárral játszott jótékonysági mérkőzést a Kecskemét SE férfi kézilabdacsapata, csütörtök délután pedig a Pick-Szeged következik idegenben. <br>

Delmagyar.hu

A szerdai jótékonysági találkozón – amelynek bevételét az iszapkárosultaknak ajánlották fel – már pályára lépett Nagy Levente sérülése miatt kényszerűségből igazolt Farkas József. A kapuban azonban nem a Szegedről szerződtetett 20 éves hálóőr, hanem Kiss Olivér kezdett, aki kimagasló teljesítményt nyújtott, egészen kilenc percig őrizte hálója érintetlenségét.

A mérkőzésen a legnagyobb különbség a 20. percben alakult ki, ekkor 14-7-re a KSE vezetett a három román válogatott játékost is a soraiban tudó Temesvár ellen. A szünetre felzárkóztak a vendégek, és három gólra faragták hátrányukat.

A második játékrészben kissé durvább játékot láthatott a mintegy 200 kilátogató szurkoló, röpködtek a két percek és egy piros is villant az egyik románnak. A félidő közepén 25-24-es állásnál már a Temesvárnál volt az előny, aztán egy 5-1-es rohammal visszavette a Kecskemét a vezetést, amely meg is maradt a hatvanadik minutumig.

A mérkőzés krónikájához tartozik még, hogy Tóth Edmond közvetlenül a kezdést követően megsérült, a vállát fájlalta, egy reccsenést hallott, csütörtökön megy ultrahangos vizsgálatra.

A KSE október 28-án, csütörtökön 18 órától a Pick-Szeged otthonában játszik újabb barátságos találkozót.

Temesvár – Kecskemét SE 31-30 (18-15)
Messzi István Sportcsarnok, 200 néző
Kecskeméti SE: Kiss (kapus), Temesvári 7, Bajusz 6/3, Simon, Tóth, Gyuris 1, Vancsics 4
Csere: Farkas József (kapus), Bán Attila, Szabó 9/2, Bujdosó, Konkoly, Varsandán 1, Berta 3, Csorba, Dobó
szakmai igazgató: Avar György
Legjobb temesvári dobó: Macovei Andrej 8 gól
Hétméteresek: 7/5, ill. 6/3
Kiállítások: 14, ill 14 perc

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!