Kecskemét és környéke

2010.10.20. 12:47

Éjjel-nappali nélkül maradt a belváros

Kecskemét – A héten már hiába próbálnak meg bevásárolni a kecskeméti lakosok a Simonyi utcai Joker csemegében, hiszen a napokban végleg bezárta ajtaját az üzlet. <br>

Delmagyar.hu

Ahogy korábban a bolt tulajdonosa, Rozgonyi Andrea a delmagyar.hu-nak elmondta, az alkoholtilalom augusztusi bevezetése után a forgalmuk több mint 50%-kal esett vissza, és így már mínuszt termelt az üzlet, ezért döntöttek a bezárás mellett. Akkor még nem tudta megmondani a pontos dátumot, hiszen kiárusították a készletet, de ezen a héten már csak egy méretes Zárva! tábla fogadja azokat, akik a kisboltban szeretnének vásárolni, illetve szerdai fotózásunk alkalmával egy bánatos képű kutyus fogadott még bennünket az ajtó előtt.

Nem mondhatni, hogy kutya sem hiányolja majd a jövőben az éjjel-nappali szolgáltatásait.

Nem mondhatni, hogy kutya sem hiányolja majd a jövőben az éjjel-nappali szolgáltatásait.
A szemközti ruhatisztító vezetője miután meglátta, hogy fotózunk kijött hozzánk, és elmondta, hogy személy szerint nagyon sajnálja a Joker bezárását, hiszen szerette az üzletet, ahol mindig korrekt volt a kiszolgálás. Véleménye egybehangzott a bolt tulajdonosának korábbi nyilatkozatával, hiszen szerinte sem az éjjel-nappali vendégei okozták az esti hangzavart és a rengeteg szemetet, hanem a környező sörözők részeg, vagy más bódítószer hatása alatt álló tizenéves vendégei.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!