Kecskemét és környéke

2010.10.25. 20:35

Húszmilliós önkormányzati telekárusítás

Kecskemét – A kecskeméti közgyűlés Költségvetési és Vagyongazdálkodási Bizottságának döntése értelmében két telkén is túlad az önkormányzat, összesen nettó 17,6 millió forintért. <br>

Delmagyar.hu

A Költségvetési és Vagyongazdálkodási Bizottság az önkormányzati ingatlanok értékesítése kapcsán több döntést is hozott hétfői ülésén. Ezek értelmében gazdára talált egy Csáky utcai, 330 négyzetméteres beépítetlen terület, amelyre mindössze egy magánszemély nyújtott be pályázatot, aki a területet nettó 9,6 millió forintért vásárolhatja meg. A bizottság döntött egy Szent István körút közelében lévő 3728 négyzetméteres terület sorsáról is. Ezt a Hilti Szerszám Kft. vásárolhatja meg, amely egyedüli pályázó volt, és 8 millió forintot ad a telekért.

Nem volt azonban jelentkező két másik – egy Mérleg és egy Tavaszmező utcai – területre, ezért az ezekre kiírt pályázatot eredménytelennek nyilvánították, és új pályázat kiírásáról döntöttek. Szintén új pályázatot írnak ki három felépítményes ingatlanra – egy Szolnoki hegyi tanyára, a Csokor utcán üresen álló orvosi rendelőre, és egy Zentai utcai épületre - ugyanis első körben ezekre sem akadt jelentkező.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!