Kecskemét és környéke

2010.10.24. 12:27

Ipari park létesült Kiskőrösön

Kiskőrös - Átadták Kiskőrösön az új ipari parkot, mely 380 négyzetméteres fő hangárt, és irodaépületeket is magában foglal. <br>

Delmagyar.hu

A jó megközelíthetőséget és a teljes körű infrastrukturális felszereltséget tekintve gyártó- és szolgáltató tevékenységű vállalkozások számára egyaránt előnyös lehet az ipari park területén történő telekbérlés. A termelési célú, vagy a nagyobb értékesítő területet igénylő tevékenységű vállalatok épp olyan előnyösen tudják kihasználni a terület adottságait, mint például a raktározással, vagy szállítmányozással foglalkozó cégek.

Az Ipari Park munkálatai előrehaladott állapotban vannak. Elkészült a fő hangár, melynek hasznos alapterülete 380 négyzetméter, és két irodahelységet is magában foglal a szociális helységekkel együtt. Elkészült a nagy teherbírású út, és folyamatban van a kerítés valamint a napkollektor felszerelése, a külső bekanyarodó úr, valamint a vizesárok is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!