Kecskemét és környéke

2010.10.15. 13:32

Röplabda: Veretlenek rangadója Kecskeméten

Szombat délután 17 órai kezdettel röplabda rangadót rendeznek a Messzi István sportcsarnokban. Az Extraligában eddig veretlen KALO-MÉH Kecskeméti SE együttese a szintén 100%-os Vegyész Röplabda Club Kazincbarcikát fogadja. <br>

Delmagyar.hu

A rendkívül érdekesnek ígérkező találkozó előtt Karagics Mátyás, a KSE vezetőedzője nyilatkozott a delmagyar.hu-nak: - Arról van szó, hogy az Extraligában három olyan csapat van jelenleg, amely a később becsatlakozó Kaposvár mögött elhelyezkedve azonos játékerőt képvisel: a Kazincbarcika, a Dunaferr és mi. Holnapi ellenfelünk szintén veretlen, és a Kaposvár mellett ők képesek még magas színvonalon játszani itthon az úgynevezett sánc-blokk játékot. Ehhez megvan a megfelelő magasságuk és fizikumuk, tehát mi úgy nyerhetünk, ha nyugodtak maradunk, nem fejetlenül vezetjük a támadásokat. Ki kell használni a gyenge pontjaikat, többet kell ejteni, meg kell őket mozgatnunk. Ehhez fejben nagyon ott kell lennünk majd a pályán. A Barcikának már tavaly is jó csapata volt, a nyáron pedig igazoltak két válogatottat is, Toronyi és Szalai személyében, így még tovább erősödtek. Sajnos a két Tóth továbbra is sérült, egyelőre edzeni sem tudnak, így feladó és ütő poszton nincs nagyon variációs lehetőségem.

Címkék#röplabda
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!