Kecskemét és környéke

2011.03.30. 14:09

Kátyúznak Kecskeméten - galéria

Kecskemét – A jóidő megérkeztével elkezdődtek a kátyúzási munkálatok a városközpontban. A kiskörút bizonyos részein – ma a Csányi János körúton, a Csend utca magasságában kisebb torlódásra számíthatunk.

Delmagyar.hu

Kedd délelőtt a Csányi János körúton a Csend és a Csongrádi utca bejáratánál javították az útburkolatot. Kisebb torlódásra kell csak számítania azoknak, akik ezt az útvonalat választják, mert a feltört aszfalt és az útjelző bólyák egy-egy sávot elfoglalnak az autósok elől.

A munkálatok egy héttel ezelőtt kezdődtek, amelynek során a Petőfi Sándor utca, a Dobó István körút, illetve a Piaristák terénél a Gáspár András körút útburkolatának hibáit javították ki a munkások.

Kátyúzás Kecskeméten - KÉPGALÉRIA


[namelink name="Nagypál Sándor"] alpolgármester elmondta: jelenleg a fő- és gyűjtőúthálózat javításán dolgoznak, ezt követően kerül sor az egyes városrészeken belül az egyéb utakra. Most még két csapat végzi a munkát, a későbbiekben azonban három géplánccal folytatják a kátyúk eltüntetését. Az alpolgármester kéri a kecskemétiek türelmét, valamint azt, hogy óvatosan vezessenek.

A munkálatok mielőbbi sikeres befejezése érdekében az önkormányzat ingyenesen hívható kátyúvonalat üzemeltet. A 06/80/630-144-es telefonszámon munkanapokon reggel 8 és délután 4 óra közötti időszakban lehet bejelenteni az úthibákat. Kérjük, hogy a bejelentés során a hiba helyének lehetőség szerint minél pontosabb megadásával (utca, házszám), és a hiba jellegének meghatározásával (körülbelül mekkora felületű,1 négyzetméternél kisebb vagy
nagyobb, illetve milyen mély az úthiba) segítsék a munkát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!