Kecskemét és környéke

2011.03.10. 13:19

Mindent tagad a nemi erőszakkal vádolt patikus

Kiskunhalas - Vallomást tett, de egyelőre mindent tagad az a külföldi származású kiskunhalasi patikus, akit egy beosztottja vádol erőszakos nemi közösüléssel.

Delmagyar.hu

A Kiskunhalasi Városi Bíróságon eddig három tárgyalásra került sor, az erőszakos közösüléssel vádolt patikus ügyében – írja a halasmedia.hu. A külvilág számára rendezettnek tűnő családi életet élt az a külföldi származású halasi gyógyszerész, akit tavaly egyik beosztottja vádolt meg azzal, hogy megerőszakolta. A több gyermekes fiatalasszony állítása szerint főnöke 2010 júniusában, az éjszakai ügyeleti idő alatt erőszakolta meg gyógyszertárában. A sértett bejelentése után a hatóságok elfogták a patikust, akit először őrizetbe vettek, majd előzetes letartóztatásba helyeztek, később pedig házi őrizetben tartottak a rendőrök. Egy hete kezdődött a férfi büntetőpere a halasi bíróságon.

- Az erőszakos nemi közösüléssel vádolt patikus először megtagadta a vallomástételt, majd két nappal később mégis vallomást tett és mindent tagadott – nyilatkozta a Halasi Tükörnek Darázs Gyöngyi ügyész. A megerőszakolt asszony elmondta, hogy ügyvédjével együtt igyekszik megcáfolni azokat az állításokat, amelyeket megfogalmaz a gyógyszerész.

– A szembesítés során szemébe mondhattam azt, amit tett. Nagyon féltem tőle, de végül megkönnyebbültem, amikor kimondtam azt, ami történt – nyilatkozta a Tükörnek a több gyermekes asszony. A még most is dolgozó patikus szabadlábon védekezik, ügyében még a nyári ítélkezési szünet előtt ítélet születhet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!