Kecskemét és környéke

2012.05.24. 21:16

Stohl betartotta ígéretét

Kecskemét - Egy évvel ezelőtt megígérte, hogy ez lesz az első hely ahová ellátogat, ha letölti a büntetését Stohl András. <br>

Delmagyar.hu

Egy évvel ezelőtt megígérte, hogy ez lesz az első hely ahová ellátogat, ha letölti a büntetését Stohl András, és ígéretéhez hűen ma eljött a kecskeméti Boldog Karol Wojtyla Barátság Központba. A közösség már egy éve befogadta, mikor legutoljára itt járt és ebédet osztott a rászorulóknak. Most a börtönben töltött hónapjairól kérdezték.

Stohl András a szegényeket nap mint nap ellátó intézmény látogató előtt úgy nyilatkozott, hogy börtönbüntetése megkezdése előtt is olyan szeretettel fogadták itt, hogy már akkor eldöntötte, egyik első útja ide vezet majd szabadulását követően.
A jobbára rászorult, szegény sorsú emberek előtt nem is kesergett, úgy fogalmazott, tisztában van vele, nekik minden napja nehezebb, mint neki volt a börtönben. Kiderült, hogy a Barátság Központ vendégeitől karácsonyra ajándékot is kapott, amiért a mai napig rendkívül hálás. Stohl András a beszélgetés végén megígérte, a nyár végén már gyerekeivel látogat el a központba, és közösen részt vesznek egy kiránduláson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!