Kecskemét és környéke

2019.07.20. 00:53

A családjára gyújtotta a házukat egy kisszállási férfi

Kigyulladt egy családi ház melléképülete a Bács-Kiskun megyei Kisszálláson, a Hársfa utcában. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat, amelyek a lakóházban nem tettek kárt. A családfőt másodfokú égési sérülésekkel szállították kórházba.

délmagyar.hu

A helyszínen megtudtuk, a kisszállási férfi, miután összeveszett a párjával, a motoros fűkaszának bekevert benzint szétlocsolta a konyhává átalakított melléképületben, majd felgyújtotta azt. Ahogy kilépett az ajtón az udvarra, a konyhában felrobbant a gázpalack és a gáztűzhely is. A robbanás következtében kicsapó hatalmas lángcsóva súlyosan megégette a férfit. Az otthon tartózkodó feleség és a fiuk is a kerti csapról egy slaggal azonnal elkezdték oltani a tüzet. A konyhában sikerült megfékezni a lángokat, melyek akkor már a tetőszerkezetre is átterjedtek. A kiérkező kiskunhalasi tűzoltók megbontották a tetőt, és megakadályozták, hogy a tűz a főépületre is átterjedjen. Elsődleges adatok szerint a családfő a testének 9%-án szenvedett másodfokú égési sérüléseket. A mentők a súlyosan megégett férfit a mentőautóban ápolták, majd a kiskunhalasi kórházba szállították.

A családjára gyújtotta a házukat egy kisszállási férfi - Galéria


 

Címkék#Kecskemét

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!