Kecskemét és környéke

2011.07.23. 22:51

A Kaposvár ellen javítaná a kupafiaskót a KTE

Kecskemét - Vasárnap 19 óra kezdettel a Kaposvárt fogadja az OTP Bank Ligában a KTE labdarúgócsapata. A négy meccs után még nyeretlen kecskemétieknek kötelező a győzelem. <br>

Delmagyar.hu

A bajnokságot vereséggel kezdő KTE eddig hazai pályán elbukta a Szuperkupát, és bár vereség nélkül, de azonnal kiesett az Európa Ligából is. ezek után nem csoda, hogy a hazai közönség egyre türelmetlenebb, és nem könnyen bocsátana meg egy újabb pontvesztést. Ebből a szempontból a Kaposvár kellemes ellenfél is lehet, hiszen az előző két szezonban sima hazai győzelmek születtek a somogyiak ellen. Az viszont figyelmeztető lehet, hogy a bajnoki nyitányon 2-2-es döntetlen ért el [namelink name="Sisa Tibor"] legénysége a bajnoki címre törő Ferencváros ellen.

A két szakvezető így nyilatkozott a mérkőzés előtt az esélyekről: (forrás: nb1.hu)

[namelink name="Tomiszlav Szivics"] (KTE): - Az Európa Ligát már lezártuk, sajnáljuk, hogy nem sikerült továbbjutnunk. Innentől kezdve már csak a bajnokságra koncentrálunk, előre kell nézni mindig. A Kaposvár ellen mindig szoros meccseket játszunk, de most nincs mese, nyernünk kell. Akár a Videoton, akár a Kaposvár, akár a Manchester United ellen lépünk pályára, mindig a három pontért szállunk harcba.

Sisa Tibor (Kaposvár): - Ismét nagyon jól erősített a KTE, így nem ígérkezik könnyűnek a Magyar Kupa-győztes otthonába látogatni. Az előbb kezdett felkészülés, illetve a lejátszott tétmérkőzések miatt valószínűleg előrébb is tartanak, mint mi, nekünk még sok munka kell ahhoz, hogy minden gördülékenyen üzemeljen. Apróbb sérülések is okozhatnak nehézségeket, és még el-elgondolkozunk rajta, hogy akár három pontot szerezhettünk volna a nyitányon. De ezek a dolgok nem vehetik el a figyelmünket. Egy nehéz ellenfél otthonából kell hazajönnünk vasárnap, úgy hogy már több pont álljon mögöttünk, mint előtte volt. Ehhez a maximumot kell nyújtania mindenkinek.

A várható összeállítások:
KTE: Ribánszki - Alempijevic, Radanovic, Balogh, Mohl - Cukic, Ebala, Savic - Gyurcsó, Tököli, Foxi. Vezetőedző: Tomiszlav Szivics
Kaposvár: Posza - Okuka, Bank, Zsók, Gujic - Balázs, Hegedűs, Pedro, Jawad - Pavlovic, Peric. Vezetőedző: Sisa Tibor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!