Kecskemét és környéke

2011.12.04. 09:58

A vigadalmi napok díszvendége lesz a Csík zenekar

Az idén 40 éves Jászság Népi Együttes születésnapja alkalmából „Jubileumi Vigadalom" címmel három napos folklór programot szerveznek Jászberényben. A rendezvénysorozat díszvendége a Csík zenekar.

Delmagyar.hu

A december 9-én kezdődő jubileumi rendezvénysorozat díszvendége lesz a közelmúltban új albummal jelentkező Csík zenekar. A népszerű folklór csapat örömmel vállalta a közreműködést a Jászság Népi Együttes születésnapi vigadalmán: a nyitógálán, A Kor falára című produkcióban együtt lép fel a két rangos együttes.

A műsor a születéstől az elmúlásig mutatja be a kultúrák egymásra hatását, a szokások megváltozását. Autentikus táncokon alapul, de a régi ritmusok új megfogalmazását is láthatják, hallhatják majd az érdeklődők.

A vigadalmi napok díszvendége lesz a Csík zenekar.

A vigadalmi napok díszvendége lesz a Csík zenekar.
A vigadalmi napok színes programokkal, tánc- és énektanítással, kézműves foglalkozásokkal, táncbemutatókkal, zenekari koncertekkel, táncházakkal, népművészeti kirakodóvásárral és filmvetítéssel várja az érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!