Kecskemét és környéke

2019.06.09. 11:08

Árokba borult egy fiatal sofőr az 55-ös főúton - fotók

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy személyautó vasárnap reggel Bács-Kiskun megyében, az 55-ös főúton, Kisszállás közelében, a sofőr megsérült.

Munkatársunktól

Helyszíni információink szerint a fiú Szegedről tartott hazafelé Mélykútra, amikor Kisszállás közelében egy őz ugrott ki az autója elé. El akarta kerülni az ütközést, ezért a padkára hajtott, majd amikor ellenkormányzott, az autó keresztbe fordult az úton, és a bal oldali árokba csapódva többször is megpördült, és a tetejére borulva állt meg.


A fiatal sofőr a kitört hátsó szélvédőn tudott csak kijutni a járműből, majd a helyszínre érkező mentők a kiskunhalasi kórházba szállították. A balesethez Kiskunhalasról érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a járművet. A helyszínelés ideje alatt váltakozó irányban haladt a forgalom az érintett útszakaszon. A baleset körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.  

 

Árokba borult egy fiatal sofőr az 55-ös főúton. Fotó: Donka Ferenc - GALÉRIA


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!