Kecskemét és környéke

2014.12.06. 14:50

Baleset az 5-ös számú főúton – teljes volt az útzár

Személykocsi, kisteherautó és kamion ütközött – teljes útlezárás mellett helyszíneltek Kecskemét és Városföld között. Sokkoló fotóval.

Delmagyar.hu

16:30 Mindkét pályán megindult a forgalom.

Korábban írtuk:


Az 5-ös számú főút 96-os kilométerénél félpályán halad a forgalom. Mint arról korábban beszámoltunk, az 5-ös számú főúton Kecskemét és Városföld között személyi sérüléses baleset történt.

A forgalom rendőri irányítás mellett 15 óra 45 perctől félpályán halad.

Fotó: Donka Ferenc/MTI

Fotó: Donka Ferenc/MTI
Korábban írtuk:

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint december 6-án 12 óra 30 perc körüli időben az 5-ös számú főút 96-os kilométere körül eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépjármű és egy kistehergépkocsi összeütközött. A személyautó ezt követően a kisteherautó mögött érkező kamionnal is összeütközött, végül az árokban állt meg. A balesetben a személyautó sofőrje megsérült.


A baleseti helyszínelés idejéig teljes útlezárás van az adott szakaszon. A rendőrök a Kunszállási bekötőútnál, illetve az 5-ös számú főút és az 54-es főút kereszteződésénél található körforgalomnál terelik a forgalmat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!