Kecskemét és környéke

2012.04.16. 09:52

Csalódott magában a kiesett Megasztáros

Kecskemét - Bihal Rolandot az első pillanatban mégis sokkolta, hogy véget ért számára a TV2 tehetségkutató versenye, és Falusi Mariann őt küldte haza Talán Attilával szemben. <br>

Delmagyar.hu

A kecskeméti tehetség büszke arra, hogy a Megasztár 5 döntőjében a legjobb nyolc énekese között lehetett. Bihal Rolandot az első pillanatban mégis sokkolta, hogy véget ért számára a TV2 tehetségkutató versenye, és Falusi Mariann őt küldte haza Talán Attilával szemben.

- Hirtelen azt éreztem, hogy csalódtam magamban, és azon gondolkodtam, miért történt ez így. Igazából az utolsó időkben már tudtam, hogy a hangom nincs csúcsformában. Nagyon megerőltettem a felkészülés során ezzel a nehéz dallal, és a stressz sem tett jót neki. Ennek ellenére nem keresek külső tényezőket - mondja az Új Ásznak Bihal Roland.

A mérnök-informatikus végzettségű fiatalember örül annak, hogy édesapja büszke rá, és az internetes hozzászólások kapcsán is azt szűrte le: van értelme annak, hogy tovább haladjon a megkezdett úton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!