Kecskemét és környéke

2011.09.03. 21:23

Csillagkút Gergője szívesen izzad a konditeremben

Ripka Kálmán, a Jóban rosszban szereplője újra forgat. Azonban mielőtt ismét Halász Gergő bőrébe bújt volna, megmutatta nekünk kedvenc helyeit Kecskeméten. <br>

Gál Orsolya

Bár a kecskeméti középiskolást, Ripka Kálmánt munkája Budapesthez köti, szabadidejét szívesen tölti a hírös városban. Az egyik kedvenc helye a főtér, ezen belül is a null kilométerkő. - Ha valaki esténként ott ül, és nem kétévesnek tűnik, akkor az lehet, hogy én vagyok. Ha gitár is van a kezében, akkor biztos, hogy én vagyok – jegyzi meg Kálmi, aki barátaival akár hajnalig is szívesen zenél a városközpontban.

- Olyankor sokan körénk gyűlnek, kérnek egy-egy dalt tőlünk, és együtt énekelnek velünk – meséli a fiatal sorozatszereplő, aki négy évig tanult hegedülni, majd hangszerét egyszer csak gitárra cserélte. Azóta autodidakta módon tanul játszani rajta. A Tankcsapda Örökké tart című száma sohasem maradhat el, ha gitár van a kezében, de a főtéren gyakran hallani tőle az igazi, tábortüzes nótákat is.

A város bevásárlóközpontjában is gyakran megfordul a TV2 sikersorozatának Gergője. Annak is leginkább a harmadik emeletén és a tetőteraszon. - Nagyon sokat járok moziba, legszívesebben vígjátékokat és kalandfilmeket nézek. A nyáron az egyik kedvencem a Gondozoo volt. Emellett pedig nagy rajongója vagyok a Harry Potter sorozatnak. Ez az egyetlen olyan film, ahol nem csak lenémítom, hanem ki is kapcsolom a mobilom. Eddig a hatodik részt láttam legtöbbször, azt ötször néztem meg a moziban. A sorozat legjobbja szerintem a záró epizód, David Yates rendezőnek ez élete nagy filmje.

Így él a Jóban-rosszban kecskeméti sztárja - Fotók (Nagy László)


Kálmiéknál a család egyik kedvenc időtöltése a játék. Ha tehetik, esténként nagy bowling csatákat vívnak az XBoxon. Éppen ezért sokat jár a bevásárlóközpont 576 Kbyte boltjába, ahol a játékkonzolához tud venni szoftvereket. - A lövöldözős játékokat egyáltalán nem szeretem, a különféle sportok és a FIFA a kedvencem. Anya ellenezte a legjobban az Xboxot, azt mondta, ne vegyem meg, mivel csak pénzkidobás. Ennek ellenére most mindannyiunkat megver bowlingban – meséli nevetve, miközben éppen az új játékok között válogat.

" frameborder="0" width="601" height=338>

">Ripka Kálmi kedvenc helyei Kecskeméten from ">Delmagyar.hu - Kecskemét on ">Vimeo.


Csillagkút Halász Gergője a bevásárlóközpont tetőteraszán is gyakran megfordul. Egy pizzaszelettel vagy egy koktéllal a kezében gyakran láthatjuk ott barátai társaságában.

Kedvenc helyei közé tartoznak a ruhaüzletek is, mivel nagyon szeret öltözködni. – Szeretem meghökkenteni az embereket, polgárpukkasztó, kihívó, mintás, vagy éppen extrém színű ruhákat hordani. Míg a sorozatban meghatározzák, hogy mit vehetek fel, a civil életben senki sem szólhat bele az öltözködésembe. Tanácsot néha azért szoktam kérni, többek között a nővéremtől, vagy a barátnőmtől, ha éppen van, hiszen a párjának mindig tetszeni akar egy pasi. Édesanyám véleményét akkor kérem, amikor alkalmi ruhát veszek fel, azokhoz ugyanis nincs jó érzékem.

A fiatal sorozatszereplő számára mindig is fontos volt a sport. Korábban két évig teniszezett, de egy komoly sérülés miatt hosszú időt ki kellett hagynia. Az új szerelem nála most a squash. - Ha tehetem, hetente kétszer eljárok mozogni a FormaZona Sportközpontba. A squash mellett szívesen használom az edzőterem kondi- és kardiogépeit is – mondta, miközben éppen megérkezett edzőpartnere, és elkezdődött a játszma.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!