Kecskemét és környéke

2012.06.04. 10:01

Csorvási elhagyja Kecskemétet, és Szegedre igazol

Kecskemét - A Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapata vasárnap bejelentette, hogy a Kecskemét válogatott centere, Csorvási Milán a csongrád megyei alakulatnál folytatja pályafutását.

Delmagyar.hu

Meglepő bejelentésre került sor vasárnap, amikor is a a Naturtex-SZTE-Szedeák elnöke rendhagyó sajtótájékoztatón bejelentette, hogy leigazolták Csorvási milánt, a Kecskemét válogatott centerét. Csorvási lépése információink szerint összefüggésben áll azzal, hogy a KKSE szakmai igazgatója, Sztojan Ivkovics is fontolgatja távozását, sőt, sokan máris biztosra veszik, hogy a Szolnok szakmai igazgatója lesz.
- Szimpatikusak voltak számomra a szegedi vezetők által felvázolt elképzelések, örömmel mondtam igent az érdeklődésükre. Az elmúlt hónapokban sokszor jártam Szegeden, hiszen Levente öcsém is a Szedeákban játszik, és gyakran látogattam meg - mondta el Csorvási Milán a rendhagyó sajtótájékoztatón.
- Óriási öröm, hogy Milán, akinek több ajánlata is volt, bennünket választott, és két évre aláírt a Szedeákhoz. Személyében az egyik legjobb magyar center érkezett a csapathoz – mondta dr. Kardos Péter, a Naturtex-SZTE-Szedeák elnöke. – A következő szezonban mindenképpen szeretnénk előrelépni, és ahhoz, hogy a terveink valóra váljanak, Csorvási Milán szerződtetése nagyon fontos láncszem volt.

Csorvási Milán az előző szezonban 27 meccsen játszott, kétszer volt kezdő a Kecskemétben. Átlagban kilenc pontot dobott és 5 lepattanót szerzett. Átlagosan 20 percet töltött a pályán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!