Kecskemét és környéke

2011.05.29. 11:01

Delmagyar.hu-gyereknap: Tombolaeső a gokart pályán!

Kecskemét – Mindenkit várunk egész nap a delmagyar.hu gyereknapján a Kecskeméti Gokart Stadionban, ahol reggel 8 óra óta lehet gokartozni, motorozni, biciklizni. Kövesse online tudósításunkat, vagy látogasson ki hozzánk családjával!

Delmagyar.hu

Köszönjük egész napos figyelmüket. Reméljük, akik kilátogattak a Kecskeméti Gokart Stadionba a delmagyar.hu gyereknapjára, jól érezték magukat.

17:00: Újra megnyílt a pálya a gokartozni kívánók között.

16:57: A pályát most azok vehetik birtokba, akik tesztvezetést nyertek. A Nissan Juke kerekei csikorognak az aszfalton. Márton László, a gokart pálya üzemeltetője is kocsiba pattant.

16:56: Főnyereményeinket, a kétszer 2 darab Forma 1-es belépőt Wenzel Anita és Sándor Botond nyerte, a gyerekbiciklit Széll Nikolett viheti haza, a felnőtt bringa pedig Kulcsár Ferdinándé lett.

Autók lepték el a gokart pályát - KÉPGALÉRIA


16:23: A gokartok is leállnak a pályán, hogy mindenki a tombolára konctrálhasson.

16:20: Lassan mindenkit a dobogó előtti térre terelnek, ott veszi kezdetét a tombola. Lássuk, kik lesznek a szerencsések, akik hazavihetik a Forma 1-es belépőket, és a 2 darab biciklit!

16:17: Mindenki kihasználja az utosó perceket, és tombolajegyet vásárol, akad, aki tényleg nem bízza a véletlenre, 10 darabot vesz.

A tombola nyertesei - KÉPGALÉRIA


15:59: Kijött hozzánk Boronkay Péter, kétszeres paratriatlon világbajnok is, aki a biciklis sátor mellett megmutatja 1,5 milliót érő bicaját, és autogrammot is osztogat. Egy-egy fotóra is kapható a kecskeméti parasportoló.

15:54: Délután is nagy a tömeg a pályán. Folyamatosan újabb családok érkeznek a delmagyar.hu gyereknapjára. Hamarosan sorsoljuk a tombola nyereményeket! Mindenki figyelje a sorszámát, mert akár Forma 1-es belépőt is nyerhetnek a szerencsések.

Motorosok bemutatója - KÉPGALÉRIA


15:30: Ismét a nagymotoroké a főszerep. Alig lehet hallani a másik ember mondandóját, olyan nagy a zaj. De mindenki érdeklődve figyeli a pályán zajló eseményeket.

15:17: A freerunos fiúk ismét elkápráztatták a kecskeméti közönséget. Szaltók, falon ugrálás, kézenállás, cigánykerék, és különböző ugráskombinációk nyűgözték le a gokart pályán lévőket.

14:58: Egészen este 8 óriág várjuk a kilátogatókat. Egész nap 10 százalékos kezdvezménnyel gokartozhat mindenki, illetve a gyerekek egész nap ingyen motorozhatnak a Talmácsi Motoros Iskloa mobilpályáján, továbbá biciklizhetnek is. A terepcangázás izgalmait külön erre az alkalomra épített buckákkal biztosítjuk. Nyeregre fel!

14:53: Folyamatosan fotózzuk a lányokat, akiket a következő napokban láthatnak olvasóink Nap szépeként.

Modellrepülő bemutató - KÉPGALÉRIA


14:21: Délelőtt már tartottak egy bemutatót a freerunos fiúk, de nemsokára újra ők következnek. Aki a gyerekek közül kedvet kap az ugrabugrához, az az ugrálóvárban kitombolhatja magát. A fiúk pedig délután háromkor kápráztatják el újra a közönséget. Egyelőre még ők is a büfében töltődnek, mint a legtöbben.

14:15: Délutáni nyerteseink, akik gokart jegyeket nyertek a következők: Lengyel Vivien, Herczeg Péter, Sipos Andrea, Dávid Benjámin, Molnár Norbert, Farkas MihályTúri Márk, Görög Richárd és Farkas Károly. Őket várjuk a standunkhoz, ahol átvehetik a mai napra szóló gokart jegyeket.

14:06: A tömegben festett arcú gyerekek: jött már szembe velünk pillangó, cica és tündér, de szívecskékkel díszített gyereket is láttunk. A fiúk Pókembernek, dínónak maszkíroztatták magukat, de összefutottunk koponyával és gumilenyomatos arcokkal is.

13:51: Ugrálóvár, arcfestés és pónik várják a legkisebbeket!

13:41: A nagymotoros bemutató véget ért, két kisgyerek muatatja meg, milyen az, amikor kétkerékre pattanhatnak.

Freerun bemutató a delmagyar.hu gyereknapon - KÉPGALÉRIA


13:24: Motorosok újra a pályán! 12 csodajárgány száguld a 10 kanyarral nehezített kecskeméti aszfaltcsíkon. De nemcsak a felnőttek élvezhetik a sebességet, a gyerekek a Talmácsi Motoros Iskloa jóvoltából egész nap ingyen motorozhatnak egy felfújható mobilpályán.

12:56: Könnyen meg lehet éhezni a sok program után, a büfében ingyen sütemény várja a korgó hasúakat a Fornetti jóvoltából.

12:33: Na mizu? [namelink name="Flour Tomi"] slágerére folytatódik a repülőbemutató, amelyet [namelink name="Ripka Kálmán"] és [namelink name="Gusztos Bence"] interjúja szakított félbe pár perc erejéig, amelyben a srácok elmondták, mennyire élvezték a sztár-futamot.

Sztárok a pályán - KÉPGALÉRIA


12:27: A pályáról a levegőbe kell emelnünk a tekintetünket, ugyanis modellrepülő bemutató szórakoztatja a közönséget.

12:15: Lovas Diána, aki 18 éves és a Kandó Kálmán Szakközépisklában postaforgalmi szakon tanul jelentkezett Nap szépe fotózásunkra. Pár nap múlva a csinos lány fotóit viszontláthatjuk az oldalon. Őt fotózzuk most.

12:14: Közben kisorsoltuk, kik vehetnek részt a sztárvendégeinkkel rendezett futamon. A szerencsések már a pályán vannak.

11:41: Freerun bemutató: a fiúk a tetőn kezdenek! Látványos ugrásokkal közelítik meg a pályát, ahol traktorgumikról vetnek szaltót.

11:12: A gokart futamok után most motorosok vették bitokba a pályát. Jelenleg nyolc csodajárgány száguld a kecskeméti aszfaltcsíkon.

Rengetegen kijöttek a gyermeknapra - KÉPGALÉRIA


10:55: [namelink name="Ripka Kálmán"] és [namelink name="Gusztos Bence"] most szálltak ki a gokartokból. A fiúk nagyon élvezték a versenyt. - Ugyan egyszer kisodródtam a fűre, de nagyon élveztem, gyoran belejöttem a vezetésbe - tudtuk meg [namelink name="Gusztos Bencé"]től.

10:38: A rendezvény egyik fővédnöke, [namelink name="Szemereyné Pataki Klaudia"] alpolgármester asszony is megérkezett a családjával. Kislánya, Szinta már a gyerekmotorozást is kipróbálta. Szinta igazi beleveló motorosként pattant a kétkerekűre, és az első perctől kezdve élvezte a száguldozást. A motorról leszállva csak annyit mondott, irány a gokart pálya.

10:31: Megérkeztek a tűzoltók. Akik egy fecskendős gépjárművet hoztak a helyszínre a gyerekek legnagyobb örömére. A gépkocsivzető elárulta, hogy ebben a típusú tűzoltóautóban vizet, illetve oltóeszközöket tudnak szállítani, illetve hat tűzoltó fér el benne.

10:20: Újabb gokartos csoport veszi birtokba a pályát. Már el is startolt egy újabb mezőny.

10:08: Megérkeztek a sztárvendégeink: Gusztos Bence és Ripka Kálmán, aki szeretne, gokartozhat a fiúkkal!

9:25: A kilátogató közönség a rendőrség által használt kétkerekű járgányokat is megcsodálhatja, a gyerekek fel is ülhetnek a motorokra egy-egy fotó erejéig. Horváth Zoltán százados BMW RT 850-es típusú motorja az egyetlen Bács-Kiskun megyében szolgálatot teljesítő ilyen motor, amellyel gazdája 2001 óta szeli a kecskeméti utakat. Az eredetileg túramotornak tervezett 71 lóerős gépet a rendőrség számára alakították át: rengeteg rekesz található rajta, amelyekben kényelmesen elfér a forgalomirányító bot, a szonda, a fényképezőgép és a különböző okmányok.

Gyereknap a kecskeméti gokartpályán - KÉPGALÉRIA

9:08: Az árusok is kipakolnak: üdítők, különböző szendvicsek, vattacukor várja azokat, akik megszomjaznak vagy megéheznek a sok színes program közepette. Továbbá gokart stadionos pólót is lehet vásárolni.

8:45: Érkeznek a családok. A gokartok (bérgokart, versenygokart, gyerekgokart kétüléses gokart) már startra készen állnak a 938 méter hosszú, 10 kanyarral nehezített pályán. A Talmácsi Motoros Iskola is felállította már a mobilpályáját, ahová a gyerekeket várja ingyenes motorozásra. 20 darab Yamaha PW típusú 50 köbcentis kismotorra lehet felpattanni a lurkóknak.

Köszöntjük olvasóinkat a delmagyar.hu gyereknapján a Kecskeméti Gokart Stadionban.





Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!