Kecskemét és környéke

2011.07.11. 10:59

Életveszélyben voltak az angyalföldi gyilkos üldözői

Kecskemét - Elismerést kapott az a két bács-kiskun megyében szolgálatot tejesítő rendőr, akik július 7-én elfogták az angyalföldi gyilkost.

Delmagyar.hu

A rendőrség négy nap alatt elfogta azt a 39 éves szerb állapolgárságú koszovói férfit, aki több lövéssel végzett egy 27 éves nővel Budapesten, a XIII. kerületben. A férfi elmenekült a bűncselekmény helyszínéről, a rendőrség nemzetközi elfogatóparancsot adott ki ellene.

A bűncselekménnyel gyanúsított férfi autóját a rendőrök a bács-kiskun megyei Soltvadkerten találták meg, a gyilkosság másnapján, olvasható a rendőrségi sajtóközleményben. Július 7-én lakossági bejelentés alapján fogták el a tettest. A részletes rendőrségi beszámolót itt találja.

A gyanúsítottnál talált fegyverek. Fotó: Rendőrség

A gyanúsítottnál talált fegyverek. Fotó: Rendőrség

Mint azt korábban is írtuk, a férfi ruházatából átvizsgálásakor zsebkés, fegyver, lőszerek és feltehetően éles kézigránát került elő. A fegyvereket, lőszereket igazságügyi szakértő vizsgálja.

Július 8-án a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon, a sikeres elfogásban résztvevő [namelink name="Doszpod László"] rendőr főtörzsőrmesternek és [namelink name="Morvai Lajos"] rendőr főtörzszászlósnak a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, [namelink name="Dávid Károly"] rendőr dandártábornok úr kiemelkedő munkájukat, helytállásukat megköszönte és elismerte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!