Kecskemét és környéke

2013.03.05. 19:30

Elfogták a szerszámgépes tolvajt

Kecskemét - Kecskemét Rendőrkapitányság Tiszakécske Rendőrőrsén nyomozás van folyamatban lopás bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2013. február utolsó hetében négy külföldi állampolgár tulajdonában lévő tanya ingatlanba ugyanazzal a módszerrel tört be, befeszítette az ajtót.

Delmagyar.hu

Az ingatlanokból különböző használati tárgyakat és bútorokat, mikrohullámú sütőt, tv készüléket, bojlert, fűnyírót, mosógépet, étkészleteket, ágynemű garnitúrákat, kültéri lámpákat, kávéfőzőt, kézi szerszámokat, Pb gázpalackokat, Siesta tűzhelyet, emeletes ágyat és egyéb dolgokat lopott el.


A lopási kár minden esetben 1.000.000,-Ft körüli volt.

A nyomozás eredményeképpen egy héten belül a Tiszakécske Rendőrőrs őrizetbe vette és a bűncselekmények elkövetésével meggyanúsította T. Tamás 32 éves tiszakécskei lakost. A férfi tanyájában megtartott házkutatás során megtalálták és lefoglalták a nyomozók a tanyabetörésekből származó nagyobb értékű használati tárgyakat, szerszámokat és egyéb dolgokat. A férfit őrizetbe vették, az ellopott tárgyak átadása a sértetteknek jelenleg is tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!