Kecskemét és környéke

2019.02.08. 09:15

Fának csapódott és szörnyethalt egy fiatal férfi Bács megyében - felismerhetetlenségig összetört a BMW - fotók

Lesodródott az úttestről és egy út menti fának ütközött egy személyautó a Bács-Kiskun megyei Kisizsák határában.

Munkatársunktól

A balesethez a szabadszállási önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett áramtalanították a járművet, majd megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A beszorult sofőrt feszítővágó segítségével szabadították ki a roncsból, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Helyszíni információink szerint az autóban egyedül utazó 30 év körüli fiatalember nem használta a biztonsági övet. Az autón kopott nyári gumik voltak.

Fának csapódott és szörnyet halt egy fiatal férfi Bács megyében. Fotó: Donka Ferenc - GALÉRIA

A nagy sebességgel Izsák irányából Kisizsák felé tartó BMW egy balra ívelő kanyarban megcsúszott, keresztbe fordult, és az út menti árokban egy fának csapódott a jobb oldalával. Az ütközés olyan erejű volt, hogy az autó alváza és a kocsiszekrény is közel egy métert benyomódott. A baleset helyszínével szemben, az út másik oldalán több koszorú is jelzi, hogy ott már történt korábban tragédia. A helyszínelés idejére az érintett útszakaszt félpályán lezárták. A baleset körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!