Kecskemét és környéke

2019.09.07. 21:40

Fának csapódott és szörnyethalt egy nő Soltvadkert közelében - fotók a helyszínről

A Suzuki személygépkocsival a nő megelőzött egy pótkocsit vontató traktort, majd vissza akart térni a saját sávjába, de a vizes, csúszós úton elvesztette uralmát a jármű fölött.

Meghalt egy soltvadkerti nő, aki előzés után fának csapódott a Bács-Kiskun megyei Bócsa és Soltvadkert között, az 54-es főúton. A Suzuki személygépkocsival a nő megelőzött egy pótkocsit vontató traktort, majd vissza akart térni a saját sávjába, de a vizes, csúszós úton elvesztette uralmát a jármű fölött, amin keresztbe fordult és az út menti árokban a vezető felőli oldalával egy nyárfának csapódott. Az ütközés erejétől a fa kettétört.


Helyszíni információink szerint az autót vezető 35 éves soltvadkerti nő nem volt bekötve és kirepült az autóból. A mentők megpróbálták újraéleszteni, de sajnos nem jártak sikerrel, a nő a helyszínen életét vesztette.

Fának csapódott és szörnyethalt egy nő Soltvadkert közelében - GALÉRIA. Fotó: Donka Ferenc

A helyszínelés idejére az 54-es főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, a forgalmat elterelték. A baleset körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.    

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!