Kecskemét és környéke

2019.07.18. 10:03

Felborult az autó, két fiatal lány súlyosan megsérült - fotók a helyszínről

Az autó az árokba sodródott Kiskunfélegyháza és Jászszentlászló között, majd vissza az útra, utána borult fel. A sérült utasokat a sofőr szabadította ki a roncsból.

Ketten súlyosan, egy személy könnyebben sérült meg, amikor autójukkal felborultak a Bács-Kiskun megyei Jászszentlászló közelében. Információink szerint a Peugeot személyautóban három huszonéves kecskeméti fiatal utazott. Kiskunfélegyháza felől haladtak Jászszentlászló felé, amikor előzés közben egy egyenes szakaszon lesodródott az útról, az árokba csapódott, majd majd az úttestre visszasodródva felborult.

Felborult az autó, két fiatal lány súlyosan megsérült - GALÉRIA. Fotó: Donka Ferenc

Úgy tudjuk, az ütközés során megsérült sofőr szabadította ki a roncsból a két huszonéves lányt, akik az elsődleges adatok szerint súlyos sérüléseket szenvedtek, mindhármukat a kecskeméti megyei kórházba szállították. A kiskunmajsai hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót. Az érintett útszakaszt a mentési munkálatok és a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták. A baleset körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!