Kecskemét és környéke

2019.04.29. 14:58

Felborult és a felismerhetetlenségig összetört egy Opel Kiskunmajsánál - fotók

Tetejére borult egy gépkocsi a Bács-Kiskun megyei Kiskunmajsa és Csengele közötti út 16-os kilométerszelvényénél, a Kőkútdűlő tanya melletti útszakaszon.

Munkatársunktól

 A kocsiban csak a vezetője utazott, aki megsérült, így őt a kiskunhalasi kórházba szállították. Hivatalosan meg nem erősített információink szerint az autót vezető román állampolgárságú férfinál felmerült az ittasság gyanúja, valamint jogosítvánnyal sem rendelkezett. Mint a helyszínen megtudtuk, a férfi autójával nagy sebességgel közlekedett Csengele belterületén, ahol emiatt a rendőrök meg akarták állítani, ő azonban továbbhajtott. Nem sokkal később Kiskunmajsa közelében elvesztette uralmát a jármű felett és az árokba sodródott, ahol több fának is nekicsapódott, majd az út közepén felborulva állt meg. A kiskunmajsai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszt teljesen lezárták a forgalom elől.

Felborult és a felismerhetetlenségig összetört egy Opel Kiskunmajsánál. Fotó: Donka Ferenc - GALÉRIA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!