Kecskemét és környéke

2019.03.31. 11:41

Felhívta a 112-es segélyhívószámot egy nő, és azt mondta, pont éjfélkor felrobbant egy házat

Kihallgatásán elmondta, azért telefonált, mert nagyon el volt keseredve.

Munkatársunktól

Egy ismeretlen személy egy SIM kártya nélküli mobiltelefonról tárcsázta 2018 utolsó napján a 112-es segélyhívószámot, és csak annyit mondott, hogy pont éjfélkor felrobbant egy házat. Ezt követően letette a telefont. Egy órán belül újra felhívta a segélyhívószámot, és megismételte a korábbi kijelentését. Annyi kiderült, hogy Bajáról tette a bejelentést a nő.


A nyomozás során beazonosították és 11 nappal később a bajai rendőrök elfogták a feltételezett elkövetőt, egy 49 éves helyi nőt. Vele szemben a Bajai Rendőrkapitányság közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával indított nyomozást.


Kihallgatásán elmondta, hogy nagyon el volt keseredve, mert az ünnepekben egyedül volt, és fel is idegesítették, ezért telefonált, de nem gondolta komolyan.


A szükséges eljárási cselekményeket elvégezve a bajai rendőrök az iratokat átadták az ügyészségnek - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!