Kecskemét és környéke

2011.07.24. 08:22

Fotók: 21 éves kiskőrösi főiskolás a Füredi Anna-bál szépe

Frei Nikolett 21 éves kiskőrösi főiskolást választották a 186. balatonfüredi Anna-bál szépségkirálynőjévé.

mti

A bálkirálynő első udvarhölgyének [namelink name="Csida Fanni"] 18 éves balatonfüredi gimnazistát, második udvarhölgyének pedig [namelink name="Szabó Zsófia"] 22 éves budapesti színésznőt választották. [namelink name="Frei Nikolett"] értékes herendi vázát kapott, átvehette az aranyalmát, és a Duna Televízió egyhetes egyiptomi úttal jutalmazta.

Ezenkívül 150 ezer forint értékű ékszerutalványt is nyert, valamint egy báli ruhát és gyöngy nyakláncot.



Az udvarhölgyek ugyancsak herendi vázát vehettek át, továbbá 100 ezer forint értékű ékszerutalványt és gyöngy karkötőt kaptak. A 15 legszebb hölgy közé bekerült egy várandós is; [namelink name="Pongrácz Dóra"] budapesti jogász - aki szeptemberben fog szülni - a Duna Televíziótól különdíjat kapott (100 ezer forintos babakelengye utalvány), Kecskemét polgármestere pedig egy értékes festményt adományozott a leendő kismama számára.



A Kiss Ernő-díjat - amelyet minden évben annak ítélnek oda, aki sokat tett és tesz Balatonfüred kultúrájáért, hírnevéért -, ezúttal [namelink name="Litkey Farkas"] vehette át, aki idén 10. alkalommal nyerte meg a nagy hagyományokra visszatekintő Kékszalag balatoni vitorlásversenyt.

A 186. Anna-bált szombaton este [namelink name="Hende Csaba"], honvédelmi miniszter, a bál fővédnöke nyitotta meg. Köszöntőt mondott [namelink name="Zombor Gábor"] (Fidesz-KDNP), Kecskemét polgármestere (idén Kecskemét városa volt az Anna-bál díszvendége), s a hagyományoknak megfelelően üdvözölte a vendégeket [namelink name="Bóka István"] (Fidesz-KDNP), Balatonfüred polgármestere is.

A nagy múltú füredi mulatságon ezúttal is telt ház volt, mintegy 500-an szórakoztak az Anna Grand Hotel termeiben és kertjében; a vendégseregben most is számos közéleti személyiséget és művészt lehetett látni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!