Kecskemét és környéke

2019.05.31. 13:24

Gázolt a Szeged felé közlekedő vonat - fotók a helyszínről

Újraindult a forgalom Kecskemét és Nagykőrös között, ahol korábban egy Szeged irányába közlekedő vonat gázolt halálra egy embert.

Munkatársunktól

 Újraindult a vasúti forgalom Nagykőrös és Kecskemét között, ahol korábban egy Szeged irányába közlekedő vonat halálra gázolt egy embert - tájékoztatta a Mávinform péntek délután az MTI-t. A menetrendszerű közlekedés várhatóan késő délutánra áll helyre - írták. A tájékoztatás szerint a közúti és a vasúti sínek kereszteződésében, a Ceglédi úti vasúti átjárónál is megszűnt a forgalomkorlátozás.

Gázolt a Szeged felé közlekedő vonat - GALÉRIA. Fotó. Donka Ferenc

A rendőrség közleményében az áll: a rendelkezésre álló adatok alapján május 31-én 10.15 körül Kecskemét vasútállomás közelében eddig tisztázatlan körülmények között elgázolt egy személyt egy Szeged irányába, menetrend szerint közlekedő vonat. A gyalogos a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A Ceglédi úton a vasúti átkelőt elfoglalta a szerelvény. A rendőrök alternatív útvonalakra terelték a közlekedőket.

A baleset körülményeit a kecskeméti rendőrök vizsgálják.

Korábban írtuk:


Vonat helyett pótlóbuszok közlekednek Nagykőrös és Kecskemét között, ahol korábban egy Szeged irányába közlekedő vonat halálra gázolt egy ismeretlen embert - tájékoztatta a Mávinform péntek délelőtt az MTI-t.


A vasúttársaság az autósok türelmét kéri, mivel a helyszínelés végéig vonat zárja el a Ceglédi úti vasúti átjárót. A szegedi vonalon 60-90 perccel hosszabb menetidővel kell számolni - írták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!