Kecskemét és környéke

2012.08.28. 20:51

Három nappal a meccs előtt nincs kapusa a KTE-nek

A csapat elsőszámú kapusa, Németh Gábor épp szerződése felbontásáról tárgyal a KTE vezetőivel, míg a Győrben kiállított Antal Botondot kedden egy mérkőzésre eltiltotta az MLSZ.

Delmagyar.hu

Pénteken újabb fontos bajnoki mérkőzés vár a KTE labdarúgóira. A csapat háza tájáról napok óta csupa rossz hírt kaptak a szurkolók, és ami tény, a jelenlegi helyzet szerint az U19-es csapat mindössze 17 esztendős kapusa, Ikotin Gábor áll kapusposzton a szakmai stáb rendelkezésére. A pénteki Pécs elleni bajnokin ugyanis már biztosan nem lép pályára a rutinos Németh Gábor, aki miután összeveszett a vezetőkkel kijelentette, hogy felbontja szerződését és más csapathoz igazol. A csapat második számú kapusa, a fiatal Antal Botond Győrben kezdőként kapott szerepet, de még az első félidőben piros lapot kapott, ami miatt egy meccses eltiltás vár rá. Miután a korábbi harmadik számú kapust, Borszékit a KTE korábban kölcsön adta, így a 17 éves Ikotin Gábor maradt kapusposzton Kecskeméten. A delmagyar.hu információi szerint a klub vezetői lázasan kutatnak szabadon igazolható kapus után, eddig Kurucz Péter és a Siófoktól elküldött Szatmári Zoltán neve vetődött fel.
A támadósorban is várható változás, ugyanis a csapat eddigi öt mérkőzésén a szurkolók által háromszor is a meccs legjobbjának választott Bori Gábor szintén összeveszett a klubvezetéssel, így ő is eligazol péntekig. Jelenleg a Paks a legesélyesebb, mint új állomás Bori pályafutásában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!