Kecskemét és környéke

2011.06.06. 21:28

Három sérült az 5-ös főúton árokba hajtó autóban

Az elsődleges információk szerint három ember is megsérült abban a balesetben, amely hétfő este történt az 5-ös számú főúton, Lajosmizse közelében. <br>

Delmagyar.hu

19:45: a rendőrségtől kapott információk szerint egy Lada Samara hajtott az árokba, melyet egy 50 éves táborfalvi férfi vezetett. A sofőrt és két férfi utasát kórházba szállították. Állapotukról egyelőre nincs pontos információ, annyit lehet tudni, hogy az autó vezetője eszméletlen állapotban van.

Korábban:

Árokba hajtott egy személyautó hétfő este az 5-ös számú főúton, Lajosmizse közelében – tájékoztatta a delmagyar.hu-t dr. [namelink name="Nyíkos Tamás"] főhadnagy, a megyei rendőrkapitányság szóvivője. Az elsődleges információk szerint az autó a település határában lévő körforgalomnál hajtott az árokba. A balesetnek a bejelentés szerint három sérültje van, a rendőrök és e mentők úton vannak a helyszínre – mondta el a szóvivő. További részletek hamarosan!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!