Kecskemét és környéke

2011.09.07. 16:57

Hétfőn kezdik a csapadékcsatornák felújítását a Rákóczi úton

Kecskemét - A tervezettnél korábban megkezdi a Bácsvíz Zrt. az uniós támogatással megvalósuló Rákóczi út – Vasútkert revitalizációjához kapcsolódó csapadékcsatornák felújítását.

Delmagyar.hu

A munkálatok előrehozását az indokolja, hogy így a későbbi útépítések zavartalanabbul folyhatnak. A Rákóczi út tervezett új burkolati szelvényét keresztező csatornák felújítása szeptember 12-én, hétfőn kezdődik az alábbi helyeken:

- Rákóczi út-Klapka utca
- Rákóczi út-Mátyási utca
- Rákóczi út-Fecske utca
- Rákóczi út-Böszörményi utca
- Rákóczi út-Károlyi utca
- Rákóczi út-Vak Bottyán utca
- Rákóczi út-Hajdú utca
- Rákóczi út-Wesselényi utca

Az építési munkákat a Rákóczi út páratlan oldalán kezdik (Klapka, Mátyási, Fecske, Böszörményi, Károlyi, Vak Bottyán). Egyszerre csak egy utca kereszteződésében lesz munkavégzés, fél útpályás forgalomterelés mellett. Az előzetesen leadott ütemtervet szerint a munkálatok tervezett időtartama hét hét, ennek megfelelően a tervezett befejezés: 2011. október 28.

Közben zajlik az üzemelő vízbekötések átkötése. Mint ismeretes, ezeket a munkálatokat korábban a hőségriadó miatt kellett szüneteltetni, a Bácsvíz Zrt. azonban a tervek szerint ennek ellenére is tartani tudja a határidőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!