Kecskemét és környéke

2011.09.18. 10:10

Janicsák Veca után újabb ex-Csillag Születik tehetség az X-Faktorban

A 2007-es Csillag Születik tündöklő tehetségeket rejtett. Tavaly Janicsák Veca átváltozása nyűgözte le az X-Faktor mentorait, idén a lajosmizsei Kocsis Tibor csillaga vibrál fényesebben, mint 4 évvel ezelőtt.

Delmagyar.hu

Az X-Faktor harmadik válogatóján utolsóként egy régi ismerős lépett színpadra. A Lajosmizséről származó Kocsis Tibor 2007-ben a Csillag Születik versenyzője volt, abban az évben, amikor Janicsák Veca is indult. Négy év alatt sokat változott a személyisége és a színpad is hiányzott neki, ezért úgy döntött, újra megpróbál érvényesülni a zeneiparban. Tibor nem slágert hozott, Robbie Williams egy kevésbé ismert dalával, az „I Will Talk and Hollywood Will Listen"-nel érkezett.


X-Faktor 2011 - Kocsis Tibor
Tibor hangja elvarázsolta a mentorokat, de nemcsak énektudása miatt járta át kellemes érzés az ítészek tagjait, az énekest körüllengő aura is hatással volt rájuk. „Nagyon szépen énekelsz, tisztán és nagyon sok hit van benne, ami nagyon fontos, azt ritkán hallom" – kezdte az értékelést Malek Miklós. „Az volt az érdekes, hogy amikor csak ott álltál, akkor is jó voltál. Pedig tényleg nem csináltál semmit" – tette hozzá Nagy Feró. Kocsis Tibor egyértelmű igennel kapott egy újabb esélyt a mentoroktól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!