Kecskemét és környéke

2016.06.06. 13:22

Késsel támadt vitapartnereire a román férfi - két óra alatt elfogták

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Tiszakécske Rendőrőrse nyomozást indított D. F. 24 éves román állampolgár ellen súlyos testi sértés bűntett és garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Munkatársunktól

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi vasárnap 1 óra körüli időben egy tiszakécskei szórakozóhely előtt szóváltásba került három helyi férfival. A gyanúsított a vita hevében egy nála lévő késsel bántalmazta a sértetteket, majd ismeretlen helyre távozott. A helyszínre érkező - korábban a Police Medic képzésen résztvevő - Laczkó Roland r. zászlós a nála lévő műveleti sérültellátó táska segítségével azonnal megkezdte a sérült személyek ellátását. A helyi lakosok az elsődleges orvosi szakvélemény alapján nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedtek.


A Tiszakécskei Rendőrőrs munkatársai a bejelentést követően azonnal adatgyűjtést végeztek, amelynek köszönhetően sikerült beazonosítani a feltételezett elkövetőt.


A román férfit a rendőrök a bűncselekménytől számított két órán belül Szentkirályon elfogták, majd - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként kihallgatták és kezdeményezték előzetes letartóztatását - írta a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!