Kecskemét és környéke

2019.06.02. 20:36

Kisteherautó és személygépkocsi ütközött az 53-ason, mindkét jármű az árokba borult - fotók

A balesetben egy ember sérült meg.

Munkatársunktól

Egy ember megsérült, amikor összeüközött egy kisteherautó és egy személygépkocsi az 53-as főúton, Kiskunhalas közelében.


Információink szerint a szerb rendszámú személyautóban a sofőr elaludt, és fékezés nélkül nagy sebességgel belerohant hátulról az előtte haladó kisteherautóba.


Az ütközés erejétől mindkét jármű az út mellett ti árokba csapódott, a kisteherautó két nyárfát is kidöntött, majd az oldalára borult.

Baleset az 53-as főúton. Fotó: Donka Ferenc (galéria)

A kisteherautó sofőrjét a mentők kórházba szállították, a másik autóban, amely szintén felborult, csodával határos módon nem sérült meg senki.


A kisteherautó nagykőrösi tulajdonosa, aki utasként utazott a járműben elmondta, hogy mintegy hatmillió forint kár érte, mert a pecsenyesütővé átalakított jármű - amely totálkárosra tört -, a megélhetését jelenti.


A helyszínelés és a műszaki mentés idejére időszakosan lezárták a fél útpályát. A baleset körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!