Kecskemét és környéke

2012.08.27. 21:53

KTE: menekülő játékosok?

Miután a klubvezetés hétfőn egyértelművé tette, hogy marad posztján a Török László - Szabó István edzőpáros, több játékos is kérvényezte, engedjék eligazolni.

Delmagyar.hu

Mint arról korábban a delmagyar.hu beszámolt, hétfőn a klubvezetés megerősítette posztján Török László szakmai igazgatót és Szabó István pályaedzőt. Információink szerint ezt követően több meghatározó játékos is kérte a vezetőket, engedjék őket eligazolni.
A játékos ügyeit intéző ügynökség képviseletében Illés Zoltán elmondta, Bori Gábor kezdeményezte a klubnál a távozását, és ha megfelelő ajánlat érkezik, a vezetők nem gördítenek akadályt az elé, hogy máshol folytassa pályafutását. A 28 éves középpályásnak már vannak ajánlatai, így péntek éjfélig, az átigazolási időszak végééig minden bizonnyal meglesz az új klubja. A delmagyar.hu információi szerint a Haladás lehet Bori új csapata, amennyiben hajlandóak tízmillió forint körüli összeget fizetni a középpályásért.
Borin kívül Németh Gábor és két további játékos távozhat még a csapattól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!