Kecskemét és környéke

2011.06.15. 21:03

KTE: Pisanjuk és Maynard edzett, Foxi és Tököli még nem

Kecskemét - A közép-afrikai és a KTE házi gólkirálya sem vett részt a KTE szerda esti edzésén, Litsingi és Bertus viszont már ott volt a többiekkel.

Delmagyar.hu

Bár a meghosszabbított nyári szabadsága szerdán lejárt a KTE válogatott játékosainak is, Tököli Attila és Kethevoama Foxi még nem vett részt a tegnap esti edzésen. Foxiról megtudtuk, hogy épp az edzés ideje alatt indul a gépe Párizsból, így pénteken edzhet legközelebb a csapattal, miután csütörtökön csak egy délelőtti konditermi foglalkozás szerepel a programban. Az egyelőre továbbra sem dőlt el, hogy a közép-afrikai válogatott támadó eligazol-e a Hajdukhoz, ugyanis Foxi nem szakította meg szabadságát a tárgyalások miatt. Az esetleges klubváltásról így csak a következő napokban dönt majd a májusi kupadöntőn mesterhármast szerző csatár.

Ott volt viszont szerdán a két újonc, Igor Pisanjuk és a holland Kelvin Maynard is. Közülük Pisanjuk helyzete az egyszerűbb, ő akár már csütörtökön aláírhatja 1+1 éves szerződését a KTE-hez. Maynardot a jövő hét végéig szinte biztosan teszteli majd a szakmai stáb.

Maynard jó erőben érkezett Kecskemétre.

Maynard jó erőben érkezett Kecskemétre.
Az rögtön feltűnt a csapattársaknak is, hogy kiváló fizikai adottságú játékosról van szó. A suriname-i születésű, 24 éves holland jobbhátvéd a legutóbbi szezonban az Olhanense játékosa volt, de a portugál élvonal 11. helyén végző együttesben csak egy bajnokin, valamint két kupamérkőzésen lépett pályára. Előtte viszont a Volendam színeiben 78 holland első, illetve másodosztályú találkozón szerepelt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!