Kecskemét és környéke

2013.06.05. 14:16

KTE: Rafael Burgos elmondta, nem Kecskeméten folytatja

A klubidény végeztével Rafael Burgos, az NB I-ben 7. helyen végző KTE-Phoenix Mecano salvadori légiósa már hazája válogatottjával készül az Arany-kupára. Egy salvadori lapnak nyilatkozva elmondta, biztosan nem Kecskeméten folytatja pályafutását. <br>

Delmagyar.hu

A Prensa Gráfica cikkében az olvasható, hogy Rafael Burgos – elmondása szerint – biztosan nem a Kecskemétben folytatja labdarúgó-pályafutását. A támadó azt is közölte, egyik lehetősége az, hogy visszatér a játékjogát birtokló osztrák Riedhez, de emellett tud többek között a bajnok Győri ETO érdeklődéséről, ebben az ügyben azonban még nem szolgálhat konkrétumokkal.

Burgos egyébiránt még nem csatlakozott a 28 tagú salvadori válogatott kerethez, külön engedéllyel ugyanis néhány napra meglátogathatja a családját.

A salvadori nemzeti csapat keretében nem csak Burgos képviseli az NB I-et, hisz, mint azt korábban megírtuk, az elmúlt idényben a Videotont erősítő Arturo Álvarez is meghívást kapott - írja a nemzetisport.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!