Kecskemét és környéke

2011.12.06. 09:26

Minőségi díjat nyert Kecskemét város honlapja

Minőségi díjat nyert Kecskemét önkormányzata a 10. alkalommal meghirdetett „Az Év Honlapja" pályázaton az "Önkormányzatok és települések" kategóriában az "Állandóság és megújulás - www.kecskemet.hu" pályázattal .

Delmagyar.hu

Az erről szóló oklevelet Varga István alapító és dr. Eszes István, a zsűri elnöke aláírásával a december 2-án Budapesten tartott eredményhirdetésen adták át.

Élményt és szolgáltatásokat egyszerre nyújtó, sok információt tartalmazó, egyszerűen kezelhető, hangulatos és korszerű honlapként értékelték városunk önkormányzatának megújult weblapját péntek este Budapesten a Hotel Héliában, ahol kihirdették a 10. alkalommal kiírt „Az Év Honlapja" pályázat eredményét.

A pályázatra idén összesen 314 nevezés érkezett. Honlapunk 15-ös mezőnyben versenyzett és az eredményhirdetésen a kategória hat kiemelkedő pályázója között mutatták be.

A díjátadóra is rekord számú regisztráció érkezett. Ünnepélyes köszöntőjében Varga István, az Év Honlapja pályázat alapítója, a Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagja, az Internet Marketing Klub elnöke elmondta, hogy az idei versenyen is kiváló volt a mezőny. Aki nem akar lemaradni, annak komolyan kell vennie a digitális marketinget, hangsúlyozta a szakember.

Az Önkormányzatok és települések kategóriában az Év Honlapja díjat Győr önkormányzata nyerte, az Év Honlapja Minőségi díjat Gödöllő és Kecskemét, az Év Honlapja különdíjat Hegykő község önkormányzata kapta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!