Kecskemét és környéke

2014.02.24. 10:53

Narancsok közül került elő a pakisztáni férfi

A Tompán ellenőrzött magyar kamion ellenőrzésekor kerüt elő a 35 éves pakisztáni férfi, akit a pénzügyőrök előállítottak.

Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Tompa Közúti Határátkelőhelyén szombat éjszaka belépésre jelentkezett egy magyar forgalmi rendszámú tehergépjármű. Az ellenőrzésekor az útlevélkezelő tételes vámvizsgálatot kért a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőreitől.




A tehergépjármű rakterében a rendőrök egy 35 éves pakisztáni állampolgárt találtak, aki személyazonosságát és magyarországi tartózkodásának jogszerűségét nem tudta igazolni, ezért elfogták és előállították. A sofőrt tanúként hallgatták ki, aki kihallgatása alkalmával elmondta, hogy nem tudott potyautasáról.

A pakisztáni állampolgár menekültstátusz iránti kérelmet nyújtott be, ezért őt az illetékességgel rendelkező Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Dél-alföldi Regionális Igazgatóságára vitték a rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!