Kecskemét és környéke

2012.08.07. 10:46

Négy órás útzár volt az M5-ösön Szeged felé - fotók

Kecskemét - A mentőhelikoptere is szükség volt az M5-ös autópálya 66-os kilométerszelvényénél történt balesetsorozat helyszínelésénél, hiszen az elgázolt mentőápoló sérülése súlyos. <br>

Delmagyar.hu

12:00: [namelink name="Mihályné Bornemisza Eleonóra"] alezredes, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a delmagyar.hu-t arról tájékoztatta, hogy délben kollégái feloldották az útzárat a reggeli balesetek helyszínelését követően. Így négy órás teljes zárást követően megindulhatott a forgalom Szeged felé.

Korábban:

Az M5-ös autópálya 66-os kilométerszelvényénél történt balesetsorozat részleteiről a megyei kapitányság szóvivője tájékoztatta a delmagyar.hu olvasóit: - Elsőként egy román rendszámú Dacia, és egy szintén román rendszámú Seat gépkocsi ütközött össze a Szeged felé tartó oldalon, melynek következtében a Dacia az útszéli árokba borult. Ebben a járműben ketten sérültek meg, így két mentőautót is a helyszínre irányítottak. Miután a két mentő megállt, ezek közé behajtott egy magyar rendszámú Lada Samara típusú személygépkocsi, amely elgázolta az egyik mentőápolót.

MTI Fotók: Noszlopy N. Miklós

Több autó szaladt egymásba Lajosmizsénél az M5-ösön.
MTI Fotók: Noszlopy N. Miklós

Az elgázolt mentős súlyos sérüléseket szenvedett, érte mentőhelikoptert kellett hívni. A baleset miatt feltorlódó sorba az esettől 500 méterre belerobbant egy későn fékező autós, itt gy újabb ember sérült meg. Az autópályán továbbra is teljes az útzár, a forgalmat Örkénynél elterelik.

auauu

Társukat mentik a mentősök.
Korábban írtuk:

Kedd reggel az M5-ös autópálya jobb pályatestén, a 66-os kilométerszelvénynél egy személygépkocsi elhagyta az úttestet, majd az árokba borult – tájékoztatta a delmagyar.hu-t Mihályné Bornemisza Eleonóra alezredes, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A balesetben két személy sérült meg, majd a helyszínre érkező mentőautóból kiszálló mentőápolót is elgázolta egy autót. A torlódó kocsisorba pedig a balesettől 500 méterre hajtott bele egy személygépkocsi, itt szintén megsérült egy ember. Az autópályát ezt követően teljesen lezárta a rendőrség, a forgalmat Örkénynél elterelik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!