Kecskemét és környéke

2017.08.02. 17:17

Reggel az autóban ébredt fel, amit éjjel részegen ellopott

Tiszakécskei ismerőse nyitott autóját a benne lévő kulccsal beindította és elvitte a 30 éves gyanúsított. Azért, hogy jogtalanul használja. Másnap meg csodálkozott.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Tiszakécske Rendőrőrse 2017. augusztus 1-én 8 óra 10 perckor jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette egy 30 éves tiszakécskei tartózkodási helyű lakost.

Fotók a megviselt személygépjárműről, amelyet azért vitt el a tettes, hogy jogtalanul használjon: police.hu

A férfi a rendelkezésre álló adatok alapján egy barátjával július 31-én 20 óra körül az egyik tiszakécskei üzletben italozni kezdett. Ezt követően, 23 óra körül az Esze Tamás utcában parkoló - ismerőse tulajdonában lévő - nyitott Audi A4-es személyautót a benne lévő kulccsal beindította és elvitte azért, hogy azt jogtalanul használja.

A 30 éves - vezetői engedéllyel nem rendelkező - férfi másnap reggel a gépjárműben ébredt fel és értesítette a történtekről az autó tulajdonosát. Ezt követően bement a Tiszakécskei Rendőrőrsre, ahol beismerő vallomást tett.

A nyomozók előterjesztést tettek a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására - fogalmazott a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!