Kecskemét és környéke

2011.07.08. 19:33

Rendőrkézen az angyalföldi gyilkos

Soltvadkert - Elfogták azt a szerb állampolgárságú, albán férfit, akit a vasárnapi angyalföldi gylikossággal gyanúsítanak. Többféle fegyver is volt az elfogottnál.

Delmagyar.hu

Több fegyver és egy kézigránát is volt annál a szerb állampolgárságú, albán származású férfinál, akit a rendőrök a vasárnapi angyalföldi gyilkossággal gyanúsítanak - mondta Polyák Zsolt, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója.

Az elfogás részleteiről tartott pénteki sajtótájékoztatón a vezető elmondta, a 39 éves szerb férfinál egy géppisztoly, egy maroklőfegyver, több mint 150 lőszer és egy kézigránát is volt.

Elfogásakor nem tanúsított ellenállást, feltartott kézzel megadta magát. A férfi autóját korábban Soltvadkert külterületén találták meg, ezután fokozott készenléti szolgálatot láttak el a rendőrök.

Péntek hajnalban állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy egy férfit látnak a nádasban sétálni, a nyomozók tíz perc múlva elfogták a férfit, előállították, jelenleg kihallgatják. Szigeti József, a Budapest Rendőr-főkapitányság bűnügyi főosztályvezetője azt mondta, a bűncselekmény elkövetését a férfi elismerte, de vallomást nem tett. Azt egyelőre nem tudni, hogy melyik fegyverrel ölte meg barátnőjét, ezt a nyomozás fogja kideríteni.

A feltételezett gyilkos vasárnap hat lövéssel végzett a 27 éves, orosz származású, de már magyar állampolgárságú nővel a Nyugati pályaudvarhoz közeli Kádár utca 9-11. szám alatti épületben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!