Kecskemét és környéke

2011.07.18. 10:11

Szivics: passzolni még meg kell tanítani a játékosokat!

Tomiszlav Szivics, a KTE vezetőedzője igencsak feldúltan nyilatkozott csapata teljesítményéről a vasárnap esti paksi vereséget követően. <br>

Delmagyar.hu

Mint arról korábbi online tudósításunkban már részletesen is beszámoltunk, a KTE labdarúgó együttese 3-2-re kikapott a Paks otthonában az OTP Bank Liga 1. fordulójában. A mérkőzést követő sajtótájékoztatón a két szakvezető így értékelte a látottakat.

Kis Károly: - A csütörtöki mérkőzést követően is egy jó iramú, élvezetes meccset tudtunk játszani. Elégedett vagyok a győzelemmel, mert egy jó csapatot vertünk meg, és az EL-találkozó ellenére sok helyzetet dolgoztunk ki. A mai mérkőzés tanulsága az, hogy nem szabad a hajrára hagyni a döntést. Örülök, hogy látványos támadásokat vezettünk, megdicsérem a játékosokat. Sok sikert kívánok a KTE-nek a nemzetközi kupamérkőzéshez.

Tomiszlav Szivics: – Először is gratulálok a Paks csapatának, és sok sikert kívánok nekik az Európa Ligához. Izgalmas mérkőzésen vagyunk túl, deja vu érzésem van, de nem tudok arra magyarázatot adni, hogy miért nem tudjuk megverni a Paksot. Az első két kapott gólra a reakciónk a megye kettes szintet ütötte meg. Passzolni még meg kell tanítani a játékosokat, a jövő héten ez elég sokat lesz téma az öltözőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!