Kecskemét és környéke

2012.09.22. 17:19

Teljes útzár az M5-ösön egy veszélyes hulladékot szállító kamion balesete miatt

Felborult egy veszélyes anyagot szállító kamion az M5-ös autópálya Kecskeméthez közeli szakaszán. A mentés idejére teljes szélességében lezárták a sztrádát. <br>

Delmagyar.hu

Szombat délután 13 óra 35 perc körüli időben egy lengyel rendszámú veszélyes anyagot szállító teherautó az M5-ös autópálya 99-es kilométerszelvényénél, a Szeged felé tartó oldalon az árokba hajtott, majd felborult - tájékoztatta a delmagyar.hu-t Rákosi Mihály, a Bács-Kiskun megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A rendőrség a helyszínt lezárta, így az autópályán a helyszíntől 800 méterre mind a két irányban teljes útzár van. A rendőrök terelik a forgalmat a Kecskemét déli kihajtónál és Kiskunfélegyházánál a 108-as km-nél.

Veszélyes anyagot szállító tartálykocsi az M5-ös autópályán Városföld közelében a Szeged felé vezető oldalon 2012. szeptember 22-én. Fotó: MTI/Donka Ferenc

Veszélyes anyagot szállító tartálykocsi az M5-ös autópályán Városföld közelében a Szeged felé vezető oldalon 2012. szeptember 22-én.
Fotó: MTI/Donka Ferenc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!